Fragger

Fragger 1.6.1

Elke goed gemikte granaat brengt voldoening

VOOR

  • Goede mix actie & gepuzzel
  • Moeilijkheid goed gedoseerd
  • Meer dan 150 levels

TEGEN

  • Lanceert niet meerdere granaten tegelijk

Uitmuntend
8

De game Fragger biedt een mooie mix tussen actie en gepuzzel. Al granaten gooiend spelen jij en je stoere soldaatje steeds uitdagendere levels.

In elk level dien jij met een beperkt aantal granaten enkele vijanden te elimineren. Zij blijken niet de meest snuggere tegenstanders: het zijn slechts stilstaande mannetjes met een domme blik op hun gezicht. De moeilijkheid van Fragger zit hem dan ook vooral in de positie van de vijanden. Deze staan op heuvels, achter muurtjes en in ondergrondse tunnels. Met je vinger lanceer je de frags (een standaard type granaat) met de juiste snelheid en richting.

Fragger is ingedeeld in 5 missies, met codenamen als 'Desert Strike', 'Lost City' en 'Planet X'. Elke missie bevat tientallen puzzels. Deze zijn al snel uitdagend, maar ze worden nooit te moeilijk. Naast leuke animaties en geluidseffecten biedt Fragger dan ook vooral verslavende gameplay.

Wil jij ongestraft met granaten gooien, dan is Fragger voor jou gemaakt. De game is lekker uitdagend en hierdoor ook zeer verslavend. Hou je van dit soort ondeugende doch onschuldige schietspelletjes, neem dan ook een kijkje bij Angry Birds en Crazy Penguin Catapult.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Fragger

Download

Fragger 1.6.1

Beoordelingen about Fragger